Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Заначи намалих броя на Дулата .... недоволен ... викам чакай за компенсация да повишим в чин джантите па си недоволен ....
    Избери Твоят ... SOUND
    https://soundcloud.com/maserati_hq

Comment

• Първоначално публикувано от HACCP Покажи съобщение
      Заначи намалих броя на Дулата .... недоволен ... викам чакай за компенсация да повишим в чин джантите па си недоволен ....
      О незнаеш, аз каква съм черна станция батко, като свекърва съм
      ---Alfa 147 1.9JTD ---Fiat Coupe 2.0 16V EX ---Alfa GT 1.9 JTDm EX---BMW E90

Comment

• Днес на откриването на пъстървата на искрец имаше една софийска алфа 147 жтд СА 0848?? май беше незнам дали е форумна,но ако е колегата да се обажда другия път
        sigpicAlfa Romeo 156 1.8ts-2000г
        Alfa Romeo 156 2.0ts-1998г

Comment

• Един колега със 166 и табелка от 'Лисан-сервиз' на номера днес се опита да продължи направо от лентата за ляв завой, като при неуспешния си опит първо освирка стабилно колата пред него (156), защото стои на правилното място и му пречи, а след това естествено се падна да засече точно мен, опитвайки се да заобиколи....
          Много поздрави колега и по-спокойно, че някой път няма да те пуснат на включването в правилната лента!!!!!!!!!!!!!!
          Същата магария направи и другия колега с 'Каппа' СА 1005, но понеже беше първа кола успя да продължи безпроблемно!
          Евала....
          Attached Files
          sigpic

Comment

• Тази Алфа я виждах често в Младост пред нашия блок и в Мусагеница. По едно време се и продаваше.
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
              Един колега със 166 и табелка от 'Лисан-сервиз' на номера днес се опита да продължи направо от лентата за ляв завой, като при неуспешния си опит първо освирка стабилно колата пред него (156), защото стои на правилното място и му пречи, а след това естествено се падна да засече точно мен, опитвайки се да заобиколи....
              Много поздрави колега и по-спокойно, че някой път няма да те пуснат на включването в правилната лента!!!!!!!!!!!!!!
              Същата магария направи и другия колега с 'Каппа' СА 1005, но понеже беше първа кола успя да продължи безпроблемно!
              Евала....
              Е днес така се разминах на един тесен мост в монтанските села с една сребриста 156-ца, която (изглежда) по своему е разчела червената стрелка в своята посока преди моста.. Та много бързаше и нямах шанс за предимство. Дори бях удостоена с (меко казано) укорителен поглед.

Нрави разни.
              И манталитет всякакъв.
              Grande Amore: Alfa Romeo 159 1.9 JTD
              My Red Love
              AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• До един момент....
                sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от Kuku Покажи съобщение
                  До един момент....
                  Ех.. Точно в тия моменти ми се приисква да не бях учила пеене и пиано като малка, а други неща.
                  My Red Love
                  AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• Пълно е със селяни с италиански каляски...

Comment

• Особено 166,онзи ден на Резбарска срещу мен се появи един тип,който си караше спокойно в насрещното изпреварвайки рейс,без да му направи впечатление че идва кола срещу него,в случая аз и трябваше да спра за да завърши изпреварването иначе щеше да завърши в мен.Колата беше 166 FL тъмно сива със софийски номера
                      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
                      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
                      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Ранобудниче Покажи съобщение
                        Е днес така се разминах на един тесен мост в монтанските села с една сребриста 156-ца, която (изглежда) по своему е разчела червената стрелка в своята посока преди моста.. Та много бързаше и нямах шанс за предимство. Дори бях удостоена с (меко казано) укорителен поглед.

Нрави разни.
                        И манталитет всякакъв.
                        къде по Монтанските села точно?събота и неделя са много актуални 156 там на влизане в селото седи една до табелата и на излизане седи една се на главното шосе ги спират,за моста-он а сакал да се бръзите оти си го сопнала...

Comment

• Първоначално публикувано от RUNNING WILD Покажи съобщение
                          къде по Монтанските села точно?събота и неделя са много актуални 156 там на влизане в селото седи една до табелата и на излизане седи една се на главното шосе ги спират,за моста-он а сакал да се бръзите оти си го сопнала...
                          Беше ми насреща. Ако бяхме се бързили, моеше се цунем челно.
                          My Red Love
                          AR 145 1.4 TS - ex

Comment

• ухажвал те е те там така се ухажват,покани някоя жена на гости и и покаже как цепи дърва на двора като удари кърпела да хвърчи на трески или хване та избочи кучето с лопатата да квикне и се свие на кравай да се знае кой е стопанина,с велосипеди са още-по чувствени ти си караш с некоя твоя приятелка и си гукате и той от зад с мръсна газ с колелото ви настига и бие рязко спирачки до вас и завърта задницата на колелото да чертае на асфалта и гледа страшно и вика-не бой се ма...като се загледаш там на влизане на мостовете виж че и от двете страни няма камъни ръбове срутени са от удари при тях е -кой е по наблизо и първи влезе в моста това е правилото.

Comment

• Благодаря на колегата със сребристо ГТВ, който ме пусна снощи към 17.45 да пресека пред него на паветата на паметника Левски . Бях пешеходец.
                              http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
                              159 1.9JTDm
                              156 1.8TS ...exxxx
                              145 1.4TS ...exxxx

Comment

• Май всеки ден си оставяш колата на паркинга на метрото на Мл.3 ?
                                Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                                X